TI-klubi

”Voit vuokrata TI-klubilta edullisesti oman lokerokaapin autopesuvarusteillesi tai työkaluille. Kaappeja on saatavilla eri kokoisia tarpeen mukaan.”

Voit vuokrata TI-klubilta edullisesti oman lokerokaapin autopesuvarusteillesi tai työkaluille. 

TI-klubi on korkeatasoinen, jäsenyysperiaatteella toimiva Tee Itse –halli. TI-klubi sijaitsee Espoon Koskelossa, hyvien liikenneyhteyksien päässä uusissa, vuonna 2014 valmistuneissa toimitiloissa. TI-klubilla voit pestä, vahata ja imuroida autosi. Myös renkaiden vaihdot ja pienet korjailut ovat tilassa mahdollisia. Ruosteenestokäsittelyt, massaukset, maalaukset, tulityöt jne ovat tiloissa ehdottomasti kiellettyjä.

Jäsenten käytössä on täydellisesti varustettu ja hyvin valaistu lämmin hallipaikkaa. Ammattitason painepesuri, esipesuaineet ja imuri takaavat hyvän pesutuloksen. Omille autonpesuvälineillesi tai muille tarvikkeille voit vuokrata säilytyskaapin. TI-klubi toimii ajanvarauksella. Kuukausittainen jäsenmaksu sisältää sovitun määrän käyttötunteja. Jos haluat esimerkiksi pestä autosi viikoittain, voit ottaa neljä tuntia kuukaudessa käyttöaikaa.

Jäsenyydet alkaen 28 euroa euroa kuukaudessa. Kysy hinta tarvitsemallesi tuntimäärälle. Satunnaiskäyttäjät maksavat pienen vuosittaisen perusmaksun, ja jokainen tunti ostetaan erikseen tarpeen mukaan.

Tule tutustumaan ja liity jäseneksi! TI-klubi soveltuu yksityishenkilöille ja ammattiautoilijoille.